Stagiaires

Karina Ketting

Karina Ketting

Karina volgt de HBO-opleiding Toegepast Psychologie. Zij is na een jaar stage bij miSenso nu gestart met het schrijven van haar scriptie en het uitvoeren van haar onderzoeksopdracht. Karina is ook werkzaam als praktijk-assistent.
Marloes Stoppelenburg

Marloes Stoppelenburg

Psycholoog in opleiding. Marloes loopt een jaar stage bij miSenso in het kader van haar masterstudie Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tevens houdt ze zich bezig met frontoffice taken, zoals het opnemen van de telefonische aanmeldingen. Gedurende haar stage bij miSenso wil Marloes kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van behandeling en algemene psychodiagnostiek om de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) te kunnen behalen.
Sanne Rijpkema

Sanne Rijpkema

Orthopedagoog in opleiding. Sanne loopt een jaar stage bij miSenso in het kader van haar masterstudie Orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tevens houdt ze zich bezig met frontoffice taken, zoals het opnemen van de telefonische aanmeldingen. Gedurende haar stage bij miSenso wil Sanne kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van behandeling en algemene psychodiagnostiek om de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) te kunnen behalen.