Stage

Stage Orthopedagogiek / Kinder- en jeugdpsychologie (32 uur/week)

Praktijk miSenso psychologen en orthopedagogen heeft per direct in 2019 (vanaf 15 mei) een stageplaats beschikbaar gekregen voor masterstudenten Orthopedagogiek of Kinder- en jeugdpsychologie.

In deze middelgrote praktijk zijn de werkzaamheden gevarieerd en hebben zowel betrekking op diagnostiek als behandeling bij een brede doelgroep met verschillende problematieken. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het behalen van de basisaantekening psychodiagnostiek. De stage kan per direct van start gaan of uiterlijk per 1 september 2019. De stage duurt 12 maanden en is voor 32 uur per week. Er wordt van de stagiair verwacht dat er enkele receptiewerkzaamheden uitgevoerd worden.

Voor deze stageplaats kan gesolliciteerd worden tot en met maandag 1 juli 2019. Wil je voor deze plek in aanmerking komen, stuur dan een motivatiebrief en CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per post naar Minervaplein 2E1, 3054 SK Rotterdam. Contactpersoon: Karen Schinkel. De gesprekken zullen half - eind juli 2019 plaatsvinden.